PHOTO GRAPHIC BLOG

Cand nu ai nimic a spune…

Nothing to say

Nu am nimic de spus sau poate am prea multe. Gindurile imi sunt confuze, ca de obicei as putea adauga, dar simt cum in mine se amesteca senzatii total opuse, in masuri diferite care nu reusesc sa se anuleze.

 too many shoes around us

Citind carti imi descopar adeseori gandurile,  de multe ori, enervant de asemanatoare ginduri. Ce rost mai are sa scriu cind scriu altii in locul meu, ce rost are sa gindesc cind gindesc altii in locul meu ? Ce rost are sa traiesti cind traiesc altii in locul tau ? Poate ar fi mai bine ca pe aceasta lume sa existe doar o pereche, eterna pereche care sa traiasca ea in locul nostru, sa simta, sa vada, sa iubeasca, sa doreasca, sa sufere… iar noi… noi restul nu am mai fi, sau poate am fi. Poate am fi undeva, adinc ascunsi in mintile perechii eterne, ca o experienta primordiala, netreaita, dar mostenita ca un cumul de reflexe conditionate.

 clones are us

Da, dealtfel asta si sunt reflexele conditionate, experiente minuscule, intiparite ancestral in memoria noastra. Fiecare pas a unei generatii poate fi citit pe un milimetru din creierul nostru, in plus, acel sentiment de deja-vu prezent in fiecare din noi. Altii au trait in locul nostru atunci, demult, noi traim in locul celor ce vor veni, simple masini de inmagazinat si de citit experiente traite de cine stie cine…

 dancing experience

In cele din urma totusi totul depinde de ce experiente sunt intiparite in banda noastra de memorie, in spirala acidului dezoxidonucleic… Eu de pilda, am intiparita visarea, oniricul fragmentat de intamplari aparent reale, apoi plutirea in lumi ireale si asta doar pentru ca este atit de multa placere in abandonul, voit dar neimpus, la visare….

the writer and the architect

dan portfolio

2 responses

  1. visatoare

    …intr-o noapte un om a visat ca este un fluture. a doua zi nu stia daca el este un fluture care a visat ca este om, sau un om care a visat ca era fluture ..

    02/07/2011 at 1:12 PM

    • …Si pana la urma frumusetea este ca a fost si om si fluture…

      02/07/2011 at 1:20 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s