PHOTO GRAPHIC BLOG

Free of charge pentru bloggeri mari sau mici

portfolio dan st. andrei 1

Ok, sunt implicat si urmaresc the Blog World de vreo patru ani, blogul meu e mic, dar trebuie sa stiti, sunt oameni care studiaza din umbra. Am fost la intalniri, l-am intalnit chiar pe Zoso (nu rade, pare mic, dar e tare) si pe Cabral, pe Doru l-am intalnit intamplator in parcursul profesional acum multi ani de zile, cu Radu Georgescu am colaborat si mi-a fost client, Andreei cea fermecata de moda i-am facut un corporate ID acum vreo doi ani, cu Mihai si Florin de la HiQ am fost la nenumarate petreceri, cu Bobby am corespondat silentios si chiar cu Manafu am incercat sa intru in contact cand a vizitat intr-o vara, oraselul meu de pe marginea Atlanticului, dar fara folos. Cred ca jumatate dintre cunostintele mele au bloguri si printre ei si cea care mi-a fost alaturi 18 ani de zile, deci e clar ca ma invart in lumea blogurilor in primul rand din placere. Sunt mult mai multi cei ce merita sa fie enumerati, dar nu vreau sa bat campii acum.

portfolio dan st. andrei 2

Cert este ca citesc cu mult mai multa placere un blog al cuiva in care am incredere si in care vreau sa cred, decat presa tiparita care este o materie vacoasa si imputita. Problema majora (si asta recunosc ca este o deformatie profesionala, dupa 20 de ani de media si publicitate) este imaginea. Prea putine bloguri din Romania au o imagine profesionista, se vede ca sunt facute de pasionati, se vede ca sunt muncite, dar lipseste touch-ul ala din care sa deduci ca ceea ce face omul ala din spatele paginii de blog, e facut cu profesionalism. Poate nu credeti, dar sa stiti ca imaginea e la fel de importanta ca si continutul! Nu incerc acum sa va lamuresc, cred ca stiti deja asta. Traim, vrem nu vrem, intr-o lume a aparentelor, daca tot facem ceva, macar sa facem in asa fel incat sa arate bine.

portfolio dan st. andrei 3

Zis si facut. Lansez astfel, in mod oficial, Campania Personala de Cooperare Creativa. E foarte simplu sa colaboram pentru ca blogurile noastre sa arate mai bine, ma angajez sa fac propuneri creative de LOGO + HEADER pentru blogurile care vor sa arate bine si sa aiba un plus de imagine, pe langa textele continute. Aceasta oferta e valabila pentru o perioada limitata, sunt un tip destul de ocupat, desi nu pare si presupune, in cazul incare elementele grafice sunt folosite, inserarea unui buton promotional redirectionat catre blogul meu. Cine are chef, poate arunca o privire pe portfolio, nu e foarte actual ,dar asa cum spuneam, nu prea am mult timp liber.

portfolio dan st. andrei 4

Urasc ideea de banner exchange ca orice alta persoana normala care are un blog si tine la el, la imaginea blogului si implicit la imaginea personala (vedeti ca vrand nevrand revenim la imagine) si mi se pare normal ca daca vrei ceva, sa oferi in schimb altceva macar la fel de valoros. Sper ca e o idee buna, ca vor fi oameni dornici sa isi amelioreze imaginea, fie si virtuala iar in cele din urma toata lumea sa fie multumita si frumoasa. Doar nu exista afacere online facuta fara placere! Solicitarile de colaborare le primesc pe adresa me mail: danandrei.com[at]gmail.com. Sa auzim de bine!

portfolio dan st. andrei 5

dan portfolio

4 responses

 1. cm

  dan, ma gandesc sa revin in cascais! data viitoare sigur ne vedem! cele bune!

  05/07/2011 at 5:23 AM

  • Cristi, mi-ar face mare placere, in plus Cascais e locul ideal de unde sa lucrezi remote, oceanul inspira!

   05/07/2011 at 10:32 AM

 2. Te-am propus cuiva astazi, ar trebui sa-ti dea un mail.
  Buna idee, spor!

  05/07/2011 at 11:28 AM

  • Multumesc Cabral, astept cu mare placere… toate cele bune!

   05/07/2011 at 11:37 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s