PHOTO GRAPHIC BLOG

Cocotat pe gard

speed bike

Stau cocotat pe gard si vad lumea toata… Pe vecinul trist intorcindu-se de unde a fost plecat, vad vantul scuturind rufele albe, jilave si anoste din reclamele idioate la detergent, vad departe in zare, muntii ca o dovada ca exista inaltimi mai mari decit a gardului meu, vad soarele invirtind pamintul amagitor asa pe degete, parca-i zadarnica pirueta asta nesfarsita.

metrpolitaine

Vad masini ce trec in viteza pe drumul infundat… Oare unde s-or duce asa de repede? Vad fire de par prinse in peria din lemn de cedru, vad un copil alergind dupa o pisica ce miauna ingrozitor, vad praful fluturat de vint printre trecatori, te vad chiar si pe tine, degeaba te ascunzi, vad atatea lucruri stind cocotat aici pe gard…de ce m-as da jos?

crying and smiling

One response

  1. mysticalgreen

    … de acolo vezi si simti in liniste esenta lucrurilor, a faptelor, a firii … o metaviziune a carei profunzime o simti doar ,,cocotat pe gard,, … de ce ne-am da jos? … a fi la inaltime nu e la indemana oricui … ci doar a celor ce isi doresc, inteleg si simt diferenta … cati se incumeta sa urce scara…? Unii au rau de inaltime … unii nu pot urca scara … sau nu vor …!
    Drumul spre gard e liber … la fel si alegerea noastra … sus sau jos…!

    26/10/2011 at 11:06 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s