PHOTO GRAPHIC BLOG

Prima expozitie in Portugalia

vernisaj expozitie personala Colorida Gallery / Lisboa

Si a trecut ziua vernisajului primei mele expozitii in patria adoptiva, Portugalia. Au fost emotii, recunosc, nu stiam cum va reactiona publicul, sunt totusi intr-o tara straina, chiar daca ma simt atat de bine aici, nu stiam care ar putea fi reactia, cum vor raspunde la invitatia mea, cum li se vor parea lucrarile si multe, multe altele. In plus au intervenit o multime de probleme, legate de transportul lucrarilor din Romania, inramare, pregatire si toate cele inerente unei astfel de intamplari. Din fericire langa mine au fost iubirea si prietenia, Diana, Gil si Joao, asa ca folosesc prilejul acesta pentru a le multumi, macar intr-o mica masura. Totul a fost minunat, surpriza sa descopar ca am atat de multi prieteni sinceri aici inPortugalia a fost enorm de placuta, a fost o seara frumoasa si abia am avut timp sa respir.

vernisaj expozitie personala Colorida Gallery / Lisboa

In total am prezentat 18 lucrari, desi pregatisem 20, dar spatiul, pus la dispozitie cu atata eleganta de prietenii de la galeria Colorida, atat a ingaduit. M-a bucurat sa stau de vorba cu privitorii, sa aflu parerea lor, e atat de interesant sa afli ce crede fiecare despre ceea ce tu ai gandit intr-un anume fel, sa vezi ce simt si intelege publicul. Printre invitati (si au fost peste 100) s-au aflat si numerosi artisti, fotografi, pictori, bijutieri iar ceea ce m-a bucurat cel mai mult a fost remarca multora dintre ei ca nu au mai vazut acest gen de abordare fotografic si artistic. M-a bucurat asta nespus, pentru ca pana la urma, noi artistii, cautam sa gasim un mod de exprimare unic si personal, gandurile noastre sa isi gaseasca drumul catre privitor intr-un fel aparte si definitoriu, simt ca sunt pe un drum bun, ca ceea ce fac ma caracterizeaza si ma descrie, ca daca cineva vede o lucrare de-a mea, poate simti ceea ce am avut in suflet si in minte in clipa in carea am creat-o.

vernisaj expozitie personala Colorida Gallery / Lisboa

Voi mai reveni in postul urmator cu mici detalii de la expozitia si cu o mica prezentare a lucrarilor, sunt obosit si fericit. Nu pot decat sa le multumesc cu mult drag tuturor celor care au fost langa mine in clipele minunate si emotionante, mi-as fi dorit sa fie toti prietenii mei alaturi in seara asta frumoasa, dar distantele nu pot fi invinse atat de usor. Pentru cei care nu au paucat sa ajunga, iata cateva fotografii de la vernisaj.

This slideshow requires JavaScript.

dan portfolio

7 responses

 1. felicitari. ma bucur de fiecare data cand un roman reuseste, oriunde ar fi. 🙂

  01/08/2011 at 5:56 AM

 2. felicitări !!!
  nu vedem şi lucrările ?

  04/08/2011 at 11:51 AM

  • Astazi voi scrie un pic despre lucrari….multumesc!

   04/08/2011 at 1:25 PM

 3. Cristina

  Buna!
  Te rog scrie-mi pe adresa de e-mail (pe a mea o gasesti in contul de admin la comentarii) adresa ta sau un numar de telefon unde te pot contacta.
  M-a contactat si pe mine aceasta galerie si m-au invitat sa expun.
  As vrea sa te intreb cateva detalii legate de aprobarile pe care trebuie sa le obtin pentru a scoate lucrarile din tara.
  Multumesc!
  Cristina

  09/08/2011 at 10:11 AM

 4. Pingback: Fragment dintr-un articol despre “Muse Descompuse” |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s