PHOTO GRAPHIC BLOG

Calm, liniste si o usoara nota de sarcasm

Nici macar nu stiam in ce zi suntem azi. Ceasul meu arata ca am fi intr-o zi de 9 a unei luni oarecare…. presupunind ca suntem in august, m-am uitat pe calendar…. intr-adevar, suntem in august… Bine ca nu e iulie sau septembrie, ar fi trebuit sa ma intorc in timpul real sau sa o iau la fuga intr-o directie atemporala.

In ultimii 3 ani nu am mai urmarit programele TV, in general iar cele romanesti, de vreo 5 ani, lipsesc din sfera preocuparilor mele. Ok, am aparut la o emisiune, pe aia am vazut-o! Lipsa televizorului mi-a dat o oarecare usuratate a gindurilor, visez noaptea…. parca incet, incet rotitele ce mi se invirt apatice prin interiorul craniului au inceput sa se curete, sa se unga, sa para totul mai lin si mai egal in scurgerea gindurilor. De ce se timpeste poporul cu televizorul? Crize, scandaluri, zvonuri, rautate, agresivitate, jumatati de oameni, jumatati de suflete. Te poti satura de societate? In mod sigur da!

PS. Cea mai tare faza: vrand sa ilustrez acest post, am cautat o fotografie oarecare in care sa se vada ceasul meu, am gasit si marind imaginea am observat ca fotografia era facuta intr-o zi de 9, dar acum 5 luni… eu sunt nascut pe data de 9….. ce bine ca e 9!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s