PHOTO GRAPHIC BLOG

Uneori suntem victimile circumstantelor

Mi s-a intamplat de nenumarate ori sa fiu luat de val, sa mi se intample lucruri neobisnuite, sa iau parte la evenimente aproape fara voia mea. Circumstante placute sau neplacute, intotdeasuna au existat in viata mea. O conjuncture nefavorabila iti poate distruge un moment de gratie, o clipa irepetabila, iar asta inseamna cu adevarat ghinion, nu-i asa?

Sunt oare un jucator? Dar eu inca nu am aflat cine sunt si ce imi doresc cu adevarat; stateam astazi si ma gindeam ca semnul pestilor este un semn zodiacal dublu si cu sensuri opuse, in cazul celor doua componente. Intr-adevar asa sunt si eu si chiar asa ma manifest, sunt contradictoriu, ma atrag extremele, am chiar o dubla personalitate si nu stiu nici macar eu insumi sa ma citesc in adevar.

Ce imi doresc de la viata? exact ca in drumul nostru, nu stiu si poate tocmai de aceea nu-mi place sa-mi planific pasii sau sa ma gindesc la ziua de mine, vreau sa simt ca soarta joaca un rol in viata mea.Sunt victima circumstantelor, recunosc. Dar nu esti si tu la fel?

5 responses

 1. gabriela

  …”sunt nascuta in Ziua Comediei Cosmice..pentru mine rasul este ceva natural…sunt practicant al artei comediei, cunosc destul de bine tragedia si starile de melancolie…rasul si umorul le folosesc pentru a evada din situatii incomode sau dureroase…rasul si lacrimile sunt rude apropiate…asta ma ajuta sa ma adaptez la conditia umana…pot fi inteleapta in unele situatii..dar in altele pot fi orbita de aparente”…..exista mult adevar in prezicerile astrale
  Incercam sa ne descoperim, sa aflam cine suntem si de multe ori suntem surprinsi de reactiile pe care le avem in anumite situatii..
  Circumstante placute sau neplacute…asta nu-i de fapt soarta?

  30/08/2011 at 6:59 AM

 2. Andreea

  In momentul “AZI” esti ceea ce atragi….daca vei cauta lumina ce izvoraste din sufletul tau si poate, doar poate iti vei “auzi” glasul interior al sufletului tau….SUNT SIGURA ca cel de IERI nu va mai fi cel de AZI, ci va fi UN EU EVOLUAT !

  Imi permit sa iti dau un sfat, desi nu ne cunoastem, dar pentru ca NIMIC NU E INTAMPLATOR….. So, sfatul meu este : Sa citesti cartea “CONVERSATII CU DUMNEZEU” de Neal Donald Walsch, POATE, DOAR POATE va avea un efect asemanator IN VIATA TA SI IN CAUTARILE TALE asa cum a avut si in viata mea !

  So, keep in touch !

  30/08/2011 at 8:46 AM

 3. mysticalgreen

  …cati dintre noi stiu cu adevarat cine sunt? … cunoasterea de sine – un drum anevoios si plin de framantari … cine si cum suntem cu adevarat? …. suntem elemente intr-un sistem perfect de circumstante si intamplari si fiecare avem locul si timpul nostru in acest sistem…pe care le numim soarta, destin … ele exista, chiar daca simtim sau nu, daca ne place sau nu, daca acceptam sau nu …

  30/08/2011 at 1:49 PM

  • Poate niciodata nu reusim sa ne cunoastem cu adevarat, dar asta nu ne impiedica sa incercam permanent sa ne descoperim….

   30/08/2011 at 2:48 PM

   • mysticalgreen

    … tocmai circumstantele si intamplarile – favorabile sau nu, placute sau nu, ne imping inainte pe acest drum intens, viu si plin de surprize al autocunoasterii … So, keep going!

    30/08/2011 at 5:13 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s