PHOTO GRAPHIC BLOG

Sa cumperi o femeie

A cumpara o femeie… ce ciudat suna… O femeie a ta, cu care poti face ce vrei, care iti indeplineste toate dorintele, neconditionat, e a ta, ai platit-o. Exista placere in a cumpara un om? Exista placere in a te vinde? Sau totul este din obligatie, mai mult sau mai putin, unul obligat sa faca asta pentru a trai iar celalalt pentru a-si trai viata?

3 responses

 1. gabriela

  …poti cumpara un trup..daca aste te multumeste, un suflet niciodata. Depinde ce-ti doresti, trup sau suflet. Sunt multe femei care se vand, sunt multi barbati care cumpara…oferta-i generoasa din pacate..la fel si cererea. Ce poate fi mai meschin si mai injositior decat un targ de trupuri?
  Un suflet indeplineste dorinte rostite si nerostite neconditionat, este parte din tine, stie ce gandesti, ce simti, ce asteptari ai…trebuie doar sa-l lasi sa-ti fie suflet. Un trup este doar un obiect, un robot, o masina de placeri. Putem inlocui sufletul cu trupul? Nu, doar sa le contopim, sa facem din trup si suflet un intreg, o femeie pe care ne-o dorim…
  Femeia obligata sa se vanda pentru a supravietui? Nu cred in aceasta teorie…atat timp cat exista materie cenusie…poti face orice altceva.
  Un barbat obligat sa cumpere pentru a-si trai viata? Asta nu-i viata…e o tragi-comedie…

  05/09/2011 at 5:34 PM

 2. Mda, o femeie care accepta sa se vanda, nu se vinde de fapt pe sine, vinde niste servicii… Am vorbit odata cu o astfel de femeie, mi-a zis ca trupul sau e un bun vandabil, ca o face din instinct de supravietuire… O femeie trista, o femeie rapusa… Una ca ea se vinde ca sa isi plateasca alte pacate… O femeie inteligenta, care a cedat in fata cererii si a ofertei. Mi-a parut extrem de rau pentru ea, pentru ochii ei mari, caprui si tristi… Mi-a spus ca atunci cand se vinde, pe nimeni nu o intereseaza privirea ei… E un caz, nu generalizez, dar e trist oricum ai privi.

  05/09/2011 at 6:46 PM

 3. Andreea

  Femeia este de vanzare in contextul in care ea crede ca poate fi ! LA FEL SI BARBATUL !
  Sa fim sinceri, si barbatii, in aceeasi masura ca si femeile recurg la acest schimb de marfuri – ei ofera placerea trupeasca si primesc in schimb ceea ce cred ca e esential pentru ei la acel moment X = banii, sau situatie sociala (depinde doar optica din care privesc).
  Si ambii considera ca daca au bani, totul se poate rezolva, pana la un anumit punct ei au dreptate, insa putin mai departe de acel punct daca stai si te privesti pe tine femeia/barbatul care stai si te gandesti pentru ce te-ai vandut de fapt CE ESTE ?
  Cu siguranta poate o experineta de viata mai ampla decat a altora, dar oare mai evoluata la nivel spiritual ? Ma indoiesc !
  In lucrurile si meseriile asa zis “MURDARE” nu poti sa-ti regasesti sufletul ! Se poate ! Dar nu in astfel de meserii. Poate doar daca ai o experienta de viata la un momentdat care sa “iti traga o palma” (la figurat bineinteles) ca sa te trezeasca ! Sau poate pur si simplu iesi singur/a din aceasta “stare” – ceea ce mai rar se intampla.
  Dar, asa cum spuneam VIATA ESTE UN SIR DE ALEGERI ! Fiecare alege (sa nu mai dam vina pe altii pentru viata pe care o avem, noi am ales pentru ca fara voia noastra nu s-ar putea face nimic !) !
  SO… FEMEIE ! BARBAT ! care crezi ca esti de vanzare : esti acolo pentru ca asta ai binevoit sa ALEGI indiferent de contextul social/material/familial !
  Tu ce esti dispus sa faci pentru a face schimbarea vietii tale ?
  Iti doresti oare asta ? Este o alegere !
  Daca nu ti-ai dorit asta, ce cauti acolo ? Ce cauti acolo nu vei gasi, dar daca insisti suficient de mult, ORCINE isi poate gasi SCOPUL VIETII LUI !

  SUCCES !

  08/09/2011 at 9:46 AM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s