PHOTO GRAPHIC BLOG

Unora le place Brahms

Mi-am pus sonatele pentru violoncel si pian de Brahms, pentru inspiratiune, caci vreau sa vorbesc un pic despre mine. Da, ma caut, incerc sa ma inteleg, sunt insa un tip experimental care se bazeaza in special pe trairile personale pentru a crea premizele intuitiei sa actioneze, tipul care are multe cucuie datorate pragului de sus, desi nu acord intotdeauna atentie pragului de jos, mai mult sunt pierdut in reverie… Incerc sa evit caile batatorite, desi stiu ca mi-ar usura calea, incerc sa o fac in felul meu, asa cum imi vine la indemina, probabil ca este o greseala, dar simt ca pot construi mai aproape de sufletul meu gasind metode personale decit apelind prea mult la experienta altora.

Prefer sa fiu influentat mai curind fara sa-mi dau seama, decit in mod explicit, ma refer la ideea de a ma aseza si incepe a studia manuale si instructiuni de folosirea a constientului in folosul subconstientului. Mda, asa simt acum, maine cine stie? Sunt o persoana deschisa si interesata de cunoastere, metodele insa difera, probabil.

2 responses

  1. Andreotti

    …Brahms-ul si Jacqueline te aduc aproape de inspiratiune:)…dar Jacqueline du Pré cu Cello concert al lui Elgar te va aduce aproape de catharsis!…si daca te duci si maine pe plaja…te urasc!:)

    10/10/2011 at 6:13 PM

    • Andreea, cred ca maine e una din ultimele zile de plaja pe anul asta….

      10/10/2011 at 11:18 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s