PHOTO GRAPHIC BLOG

Sunt ceea ce sunt pentru ca asta vreau sa fiu

Da, asa sunt eu, dar asa esti si tu, asa e oricine dintre noi. Toti ne supunem acelorasi legi ale naturii. Suntem ceea ce ne dorim sa fim. Suntem rezultatul actiunilor si gandurilor noastre. Asa cum gandurile si dorintele noastre devin realitate doar daca ne dorim cu adevarat asta, reciproca e perfect valabila. Orice medalie are si un revers. Suntem asa cum ne-am dorit sa fim, chiar daca am facut-o inconstient.

De aceea cred ca e important sa fim constienti de dorintele noastre, de puterea gandurilor noastre, de posibilitatea de a ne influenta viata si a nu lasa doar soarta si intamplarea, hazardul sa ne stabileasca traiectoria. E important sa ne dorim lucruri, sa credem in ele si in forta noastra de a le implini. Daca eu nu imi doresc cu adevarat ceva, daca toate gandurile nu se indreapta spre scopul propus, de ce oare mai astept ca acel lucru sa se intample? In plus, e bine de stiut ca intotdeauna gandurile pozitive atrag reactii pozitive, asa cum e de la sine inteles ca gandurile negative atrag reactii negative.

Mama mea imi povestea ca in facultate trebuia sa invete intotdeauna la perfectie materia, pentru ca intotdeauna daca sarea vreun capitol sigur nimerea un subiect exact din materia pe care nu a invatat-o. Colegii o intrebau intotdeauna daca era ceva ce nu citise si se apucau sa studieze in fuga portiunea respectiva. Intotdeauna se gandea cu teama ca va pati asa si intotdeauna patea asa. Practic isi atragea singura intamplarea negativa. Si asa fac si eu uneori si sunt sigur ca asa fac si altii.

 

One response

  1. mysticalgreen

    … Constient sau nu, in mersul firesc al lucrurilor si al faptelor, ne modelam, ne slefuim, ne construim in ritmuri inegale si tumultoase, urcand fascinati propria noastra scara interioara… de noi depinde, intr-adevar, cat urcam, unde vrem sa ajungem si ceea ce vrem sa vedem …Infinitul din noi deschide noi perspective doar daca ne dorim cu adevarat sa gasim cheia …

    27/10/2011 at 10:50 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s