PHOTO GRAPHIC BLOG

Toamna e un sentiment…

autumn in cascais

O alta zi, o alta muzica, de data asta Galliano/Michel Portal, alta inspiratie. Zile pline de incarcatura placuta a senzatiilor oferite de oceanul superb in lumina molcoma si calduta a unei zile perfecte de toamna.E atata frumusete in zilele de toamna, lumina te invaluie ca un halou, te pierzi pur si simplu in ultima rasuflare a frunzelor, dinaintea caderii lente, simti mingiierea lor in timp ce le privesti asezandu-se la picioarele tale aidoma unui covor princiar, E cald si totusi simti ca e toamna, ca e melancolic si usor bucolic.

E toamna, dar nu e tristete ci e farmec, e necuprins si reverie. In curand va mai trece un an, in curand vom fi mai batrani, dar ce frumos e sa te simti viu, ce frumos e sa simti ca traiesti! Acorduri tandre si linistea unui val moale si pufos, departarile ce ni se astern intotdeauna la picioare, vantul jucndu-se nevinovat in par si amintirea unei zile ce a trecut. Ce rotund sentiment e toamna….

Tomana gandurile sunt mai linistite, dupa vara plina de fierbinteala parca ne-am mai inmuiat, parca suntem mai buni si mai putin incrancentati, mai intelegatori si mai ingaduitori. Ne luam o clipa de liniste si calm, inainte frigul iernii ce va sa vie. Ne gadim la clipele ce au trecut, ne bucuram de amintiri frumoase si galbene cald, de cuvinte pe care de-abia le deslusim rostite, de joaca vantului inca un pic caldut printre firele de par. Ti-aduci aminte? Clipele minunate… rotund sentiment…

2 responses

  1. mysticalgreen

    … rotund sentiment! O metafora superba…!

    11/10/2011 at 11:20 PM

  2. 08/11/2011 at 3:20 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s