PHOTO GRAPHIC BLOG

Uneori durerea…

Cateodata, daca doare, inseamna ca merita… visezi uneori la asta, este gindul care nu-ti da pace, incerci sa-l ascunzi chiar si de tine insuti, este fantasma secreta pentru care cei din jur te-ar blama cu siguranta, ti-o doresti asta-i adevarul, dar totusi, speri sa nu ti se intimple niciodata tie asa ceva, ce dracu’, doar nu suntem in filme… Iar cind ti se intimpla ai vrea sa te simti altfel, sa simti ca ai trecut prin asta si ai iesit mai puternic, mai stapin pe tine si cind colo… satisfactia este doar de moment… mda, dar ce moment…

Fiecare isi doreste sa faca ceva deosebit, dar toti sfirsim prin a face acelasi lucru. Banala, ireversibila si implacabila trecere prin viata… iar cind iti place cu adevarat de cineva, gasesti intotdeauna motive pentru asta…chiar daca mai intotdeauna nu sunt intemeiate. Pana la urma, daca nu incerci nu vei sti niciodata…

4 responses

 1. Virginia

  Uneori ne dorim ”durerea”, fiindca ea ne intensifica … (paradoxal, nu?) iubirea, trairile… Ele se inlantuiesc dulce si amar … perpetuu in infinit…!

  29/12/2011 at 9:25 PM

 2. Despre durere am aflat dintr-o data totul acum 13 zile. Am aflat sentimentul de gol,am aflat sentimentul de sfarsit si am aflat sentimentul de ireversibil.Toate m-au invadat brusc,in ceasul 1 din 2012. Am crezut la inceput ca a fost pedeapsa mea,dar acum cred ca a fost un dar pentru el ca eu sa fiu acolo ,atunci.Despre durere stiu totul pentru ca sunt in ea si nu-i vad marginile.

  13/01/2012 at 6:28 PM

  • Durerea exista, durerea e printre noi, durerea e in noi…trebuie doar sa o infruntam, din cand in cand….

   21/01/2012 at 10:19 PM

   • Durerea mea a implinit 23 zile.Singuratatea mea a implinit 23 zile.In a cata zi ma voi putea raporta la realitatea asta,la viata asta fara tine? Stiam ca asta urma,dar respingaem pana si furisarea gandului acestuia intre celelalte ganduri ,de toate felurile,de toate adancimile,de toate formele.Am reusit asta foarte bine,din moment ce contactul cu moartea a fost ca o lovitura care-ti sparge dintii,luandu-te prin surprindere.Am stiut ca se terminase,dar n-am putut s-o recunosc ,nici macar cand doctorul din mine inregistra dincolo de durere,semnele.Samnele reci si infailibile ale sfarsitului.Eu continuam sa lupt pe un front strain,paralel cu realitatea.

    22/01/2012 at 7:27 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s