PHOTO GRAPHIC BLOG

Expozitia mea de fotografie 3

Si a fost si ziua vernisajului. Lume multa prieteni multi si buni, o atmosfera tare placuta care m-a facut sa simt inca o data ca viata e frumoasa. Au fost prieteni vechi dar si prieteni noi. Pe unii ii cunoasteam doar de pe Facebook, altii imi citisera blogul, altii au venit sa isi insoteasca prietenii. Dar la un moment dat toata lumea comunica cu toata lumea si pareau toti fericiti. Multa lume mi-a spus cuvinte frumoase si vreau sa cred ca nu au facut-o din complezenta, am fost felicitat de oameni din bransa si asta m-a facut sa fiu mandru si sa ma simt incurajat, am vandut lucrari si asta m-a facut sa cred ca incet, incet fotografia devine un produs artistic dorit si de amatorii de arta din Romania, asa cum se intampla in toate marile capitale ale lumii. Dar despre asta voi vorbi intr-un articol viitor.

Nu o sa spun prea multe, aflati cine dintre prietenii vostrii au fost la vernisaj si intrebati cum a fost. Eu am fost intr-o fuga continua de la un invitat la altul, incercand cu disperare sa nu se simta nici unul neglijat. Recunosc, imi place sa fiu o gazda buna. Sper sa fi fost. Si apropo de gazda, trebuie sa le multumesc celor fara de care nu ar fi fost posibila aceasta seara minunata: Carmen Popa  de la Penthouse Gallery, draga mea prietena, Vlad Rotaru de la Osteria Gorgia care ne-a incantat cu gustari italienesti, designerilor care au fost alaturi de mine, ca si la shooting-ul Fashion TEN si care au expus tinutele: Alexandra Abraham, Sandra Galan si Tulipe Nero. Fara de ei nimic nu ar fi fost posibil. Asa cum nimic nu ar fi fost posibil fara voi, cei care ati fost langa mine.

Joi au fost mai multe evenimente in Bucuresti in plus ploaia nu ne-a ocolit prea mult, asa ca multi dintre invitati nu au putut ajunge. In schimb, mare mi-a fost bucuria cand am inceput sa primesc mail-uri si telefonae intrebandu-ma cand pot vizita expozitia. Dat fiind ca Penthouse Gallery este o galerie ” by appointment only”, neputand fi vizitata fara programare prealabila, am aranjat impreuna cu Carmen o seara de vizionare miercuri, 23 mai intre orele 17-20, unde bineinteles ca va astept cu mare drag! Pana atunci va las in compania fotografiilor de la eveniment.

dan portfolio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s