PHOTO GRAPHIC BLOG

Ce s-a mai intamplat in ultima perioada

Pai in primul rand s-a intamplat ( si inca se mai intampla) o mare caldura, o arsita care te lipseste de elan si chef si asta a fost definitoriu pentru perioada asta. De aici decurge lipsa de inspiratie si de voiosie care cred ca e generalizata. Toata lumea se gandeste la vacante si la locuri unde sa stea intinsi la mai mult sau mai putina umbra si sa nu faca nimic. Nici eu nu sunt mai prejos, recunosc. Cu toata caldura asta naucitoare, de care m-am dezobisnuit in ultimii ani (la Lisabona sunt 24-25 de grade acum, ce frumos trebuie sa fie) am avut mult de alergat, de la o galerie la alta de la un shooting la altul.

Asa ca in perioada asta am avut prima sedinta foto pentru PLAYBOY, pe o zi torida si mult mai luminoasa decat ar fi trebuit, o sedinta foto pentru creatoarea de moda Gabriela Perianu si al ei brand Les Filles D’ailleurs care se pregatea intens pentru expozitia de pret-a-porter de la Paris si unde am avut ocazia sa colaborez din nou cu One Models si a lor “modela”Michela. Ba mai mult, de make up s-a ocupat Mirela Vescan cu multa gratie chiar daca era ziua ei. Si ca tot am vorbit de make up, la sedinta foto Playboy am intalnit doi tineri talentati si seriosi (ceea ce e mare lucru in ziua de azi) : Liana Dumitru si Alexandru Trusca.

Alte noutati ar mai fi ca cine isi doreste sa achizitioneze lucrari de-ale mele in editie limitata o poate face de saptamana viitoare la Galeriile ARTMARK (mai precis din Art Shop-ul Dependent de Arta, din aceeasi locatie), unde mi-au fost selectionate cateva lucrari si de la galeria Nielsen Bainbridge din Dorobanti. Voi reveni pe larg despre asta intr-un post viitor. Acum am de lucru in continuare… iar afara e atat de cald…

dan portfolio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s