PHOTO GRAPHIC BLOG

Inexplicata

Gata. Despre ce vorbeam? Ah, da… am crezut in tine, dar nu sunt multe de spus, mi-ai zambit si in clipa aceea m-am simtit pacalit, culmea e ca mi-a placut. Te priveam cum te epilezi si mi-am dat seama de superioritatea ta asupra animalului din mine. Nu la asta ma asteptam. Nu vroiam sa stiu cat de inferior iti sunt ca personalitate distincta. E pur si simplu inmormantarea spiritului meu decazut in umbra ta. In umbra inserarii.

Ce cale ciudata am strabatut pana am realizat cat de delicat e echilibrul din interiorul meu! Am crescut mare, suficient de mare ca sa observ ca deasupra capului ingerilor e un cerc auriu desenat stangaci de pictori mincinosi. Spune asta si prietenilor tai si mai spune-le ca la magazinul din colt au reducere la produse de baza: zahar, ulei si faina. Lumea e mai frumoasa acum, nu? Mie imi pare totusi sumbra, poate din cauza ochelarilor intunecati pe care ii port. Sunt pregatit de lupta cu soarele nemilos, chiar si in timpul noptii.

Mi-ai spus ca vrei sa te razbuni dar am aflat ca nu ai nici un prieten. Nu cred ca te poti razbuna pe cineva daca nu ai prieteni. Daca nu ai prieteni nu existi. Daca nu existi nu are rost sa te razbuni. Hai mai bine sa bem o bere, sa ne imprietenim si apoi te poti razbuna. Eu o sa depun marturie ca iti sunt prieten si ca razbunarea ta e bine-venita. Hei! Vorbim despre ura aici, iubito! Te rog sa nu o confuzi cu iubirea. Credeai ca asta nu se poate intampla? Aici, chiar aici? Intre soare si luna, intre soare si nori, intre vant si trupul tau dezgolit? Se poate, caci toate se schimba, chiar daca nu crezi.

Da, totusi toate se schimba, asa cum se schimba culorile semaforului din coltul strazii noastre. Schimbarea e normala? e naturala? intreaba mica aluna dezgolita ce o prinzi intre dintii tai delicati. Si ea era tare o data. Acum e mica, neajutorata si gustoasa, o mesteci cu pofta.

One response

  1. Superbe imaginile si textul!

    25/11/2012 at 4:06 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s