PHOTO GRAPHIC BLOG

Imagini de la vernisaj Muse Descompuse

expo8

Si a fost si seara vernisajului. O seara frumoasa in care m-am bucurat inca o data de prieteni ce imi sunt intotdeauna aproape, de prieteni pe care nu am mai avut ocazia sa ii vad de mult si am avut ocazia sa descopar prieteni noi. Oameni buni si frumosi. O seara in care am avut emotii, o seara in care am dat la iveala noul meu proiect, Muse Descompuse. A fost prima oara cand cineva a putut vedea toate lucrarile, am vrut sa fie o surpriza pentru toata lumea. M-am bucurat sa imi vad lucrarile expuse pe peretii galerie Sarroglia, sa vad oameni privindu-le sa ma intrebe si sa ma destainuiesc.

ian4

Sunt si prieteni care nu au putut ajunge, din motive obiective, dar au ocazia sa vada lucrarile cand vor si cand vor avea timp, expozitia este deschisa pana la sfarsitul lunii, asa ca daca aveti timp liber si pofta sa petreceti timpul in compania lucrarilor mele va invit in strada Vasile Lascar la numarul 59, unde usile galeriei Sarroglia va sunt deschise. Si daca tot ajungeti acolo, nu uitati sa imi dati un semn. Parerea tutror conteaza enorm pentru mine.

IMG_9463

Dar acest vernisaj nu reprezinta decat un prim pas. Lucrez la albumul de fotografie de arta Muse Descompuse si promit sa va rezerv inca multe surprize. Sunt sigur ca o sa va placa, asa ca stati pe aproape!

Fotografiile din acest articol sunt facute de Ioannis Stamatogianis, Photosetup.

6 responses

 1. Felicitări pentru realizare!

  05/03/2013 at 11:35 AM

 2. Pingback: Fragment dintr-un articol despre “Muse Descompuse” |

 3. Arthur Florentin Antoniu

  Minunat, imi pare tare rau ca nu am putut ajunge la vernisaj, voi incerca sa ajung pana la sfarsitul lunii sa vad lucrarile si sa bem o cafea. FELICITARI!

  22/04/2015 at 10:16 AM

  • Aceste imagini sunt de la expozitia de acum doi ani, expozitia de anul acesta (2015) va fi pe data de 9 mai la orele 16.00 in cadrul centrului cultural Palatele Brancovenesti de la Mogosoaia!
   Asa ca te astept!

   22/04/2015 at 10:35 AM

 4. Frumoasa realizare !! Felicitari si multa inspiratie in continuare

  22/04/2015 at 10:23 AM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s