PHOTO GRAPHIC BLOG

Moda romanesca inspirata din tinute arhaice

blou6

Deunazi am fost invitat de amicul Galatescu la o plimbare pe bulevard, insotiti de o multime de fotografi sau pseudo-fotografi sprea a imortaliza cateva june frumusele imbracate in traditionala ie romanesca. Ia combinata cu pantaloni mulati sau jeans dadea bine, asa cum ii sade frumos uneit tinute stramosesti, fetele erau vesele si soarele stralucea in ochii lor. Nu am inteles exact cine era organizatorul, care era scopul plimbarii, dar un demers de relansare a unui frumos element vestimentar romanesc e demn de lauda.

blou7

Nu imi place ingramadeala care se naste la evenimente de genul asta, ca de altfel si la workshop-uri sau seminarii, prefer sa lucrez linistit cu modelul asa ca nu va voi prezenta foarte multe fotografii. Dar sper ca ceea ce veti vedea sa va placa. Eu unul cel putin, m-am bucurat sa vad pentru o clipa un simbol romanesc prin orasul coplesit de primavara.

2 responses

  1. Mai ca i-as cumpara si suedezei mele o astfel de ie! 🙂

    07/04/2013 at 4:43 PM

    • Din cate am inteles sunt lucrate manual in stilul traditional, cred ca detalii pot fi obtinute dand cautare pe La Blouse Roumaine…

      07/04/2013 at 4:55 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s