PHOTO GRAPHIC BLOG

Niki / Photosession

niki41

Nu am scris de mult timp pe blog, recunosc, dar a fost o perioada destul de aglomerata. Sesiuni foto, a inviat Hristos, am avut cateva zile de filmari caci lucrez la un pilot de emisiune TV, despre care nu dau deocamdata amanunte si multe, multe altele. In plus, parca zilele trec in zbor, nimeni nu le mai tine numarul.

niki21a

Nu am sa fac o retrospectiva a zilelor trecute ci am sa prezint, din cand in cand, la ce am mai lucrat. Azi am sa va arat cateva fotografii din sesiunea foto cu o tanara speranta a baletului, Niki, un copil frumos si cuminte. S-a nascut in Romania dar locuieste in Italia, invata la una din cele mai celebre scoli de balet de acolo, tocmai a participat la un mare concurs de balet la New York si munceste enorm. Ti se umple sufletul de drag vazand cu cata daruire si pasiune se avanta in lumea asta atat de complexa si concurentiala a dansului profesionist, cata eleganta si frumusete naste trupul uman. Ii tin pumnii si sper sa ii foloseasca fotografiile de portofoliu pe care le-am realizat impreuna.

niki23a

In ceea ce priveste echipamentul, bineinteles ca am folosit tot camera mea, Canon 5D mark II, dar in ceea ce priveste setul de lumini am colaborat din nou cu cei de la Photosetup, care mi-au fost alaturi ca de obicei si mi-au pus la dispozitie kitul Hensel Integra Plus 500Ws FM1 .

niki19

Ca tot am vorbit despre Photosetup nu ar fi rau sa le vizitati site-ul care a suferit un face lift si va prezinta pester 1500 de produse care se afla in stoc, in plus puteti afla de concursul aniversar Hensel un de puteti castiga un premiu in valoare de 5.000 de euro!

5 responses

 1. Hristos a înviat!

  E o încântare, Dane să întâlnești un copil atât de frumos ca Niki – e ca o promisiune mare un astfel de copil, o promisiune de suflet.
  Și e o mare bucurie, de asemenea, că ați realizat împreună aceste fotografii, dar mai ales, că ni le-ai adus și nouă!

  10/05/2013 at 1:43 PM

  • Intr-adevar, avem copii frumosi si e pacat sa nu-i cunoasca lumea!!!

   10/05/2013 at 1:45 PM

   • Datorită ție, am aflat-o și noi!
    Fotografiile sunt minunate!

    10/05/2013 at 2:00 PM

   • Multumesc!

    10/05/2013 at 5:01 PM

 2. Virginia

  Superb…!

  10/05/2013 at 7:04 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s