PHOTO GRAPHIC BLOG

Septembrie, toamna

nonude2

Si ploua, cernind cerul, picaturile grele zdrangane prin stresini, sapa adanc in suflete, lasand urme umede. Nu-i loc de bucurii, dar nici de tristeti siropoase, e doar un val marunt de melancolie si amintiri ale soarelui ostenit de peste vara. Ploua marunt si interminabil, femeile isi acopera trupurile infrigurate, si privesc cu ochii umezi in nicaieri.

nonude1

Am asteptat toamna si asteptarea asta m-a obosit, chiar daca stiam ca odata si odata va veni. Asteptam toamna ca pe un miracol desi stiam ca e doar banalul curs al firii. Un miracol periodic si surprinzator doar prin consecventa. Ne miram din nou de frunzele dansand in vant si de nori dansand in cer. Ne miram ca a mai trecut o vara si ca totusi suntem impreuna. Am sperat ca toamna asta va fi altfel si ca printr-un miracol, s-a dovedit a fi la fel cu cele trecute. Sau cel putin asa pare acum, la inceput.

nonude

Ziua e scurta, luminile se sting devreme, pe rand, tacut si banal. Miroase a otet si fum, orasul e din nou cenusiu si putred. E o neliniste abia simtita, un freamat, toata lumea se agita tacuta si preocupata. Mai e doar un pic pana iarna va acoperi totul cu o patura alba si totul va pieri, lumea va fi doar o coala goala de hartie, nescrisa, neatinsa. Si atunci totul o va lua de la inceput.

sky2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s