PHOTO GRAPHIC BLOG

Citroen DS / ’60 Underground

citroenDS

La initiativa creatorului de moda Florin Dobre, am luat parte zilele trecute la un happening, cativa fotografi au fost invitati sa realizeze cate o sesiune foto cu o masina legendara: Citroen DS, modelul din fotografii apartinandu-i designerului. Fotografiile rezultate vor fi prezentate in cadrul unui eveniment ce va avea loc joi, 3 octombrie In cadrul acestui eveniment 25 de fotografi vor expune cate 4 fotografii prezentand viziunea lor asupra acestui automobil.

citroenDS1
Scopul acestui vernisaj este unul caritabil. Sumele obtinute de pe urma fotografiilor vandute vor fi donate catre doua cauze: unui centru care se ocupa de copiii orfani si catre un caz de cancer al unei prietene a organizatorilor, caz special pentru acestia, ce ar putea avea un final fericit cu ajutorul tuturor. Echipa care mi-a fost alaturi la acesti shooting: Ioana Cristina Mira / model, Irina Lehan / makeup & Hair, Marcel Duta / asistent.

citroenDS2

Iata si comunicatul oficial din partea organizatorilor plus catea fotografii de la sedinta foto:

Joi 3 octombrie 2013, la Casa Carol 53 din Bulevardul Carol 53, incepand cu ora 19.30 PM, are loc vernisajul de fotografie ce are in prim plan cea mai frumoasa masina a tuturor timpurilor dupa revista britanica ,,Classic & Sports Car” – Citroen DS. Un automobil legendar…
Automobilul DS a fost produs de compania franceza CITROEN intre anii 1955-1975. Masina a atras in primul rand prin silueta unica, fluida si aerodinamica, rezultata in urma colaborari dintre inginerul Andre Lefebvre si sculptorul Flaminio Bertoni.
In cadrul acestui eveniment 25 de fotografi vor expune cate 4 fotografii prezentand viziunea lor asupra acestui automobil.
Scopul acestui vernisaj este unul caritabil. Sumele obtinute de pe urma fotografiilor vandute vor fi donate catre doua cauze: unui centru care se ocupa de copiii orfani si catre un caz de cancer al unei prietene, caz special pentru noi, ce ar putea avea un final fericit cu ajutorul nostru. Pretul fotografiilor variaza in functie de disponibilitatea fiecarui cumparator care este alaturi de cei 25 de artisti in sustinerea celor doua cauze.

citroenDS3
Proiectul a fost posibil cu suportul si sustinerea Hess Autoconcept www.hessautoconcept.ro care au vopsit automobilul de epoca, punandu-i in valoare silueta si trasaturile.
In cadrul evenimentului, trupa SENSOR va lansa cel mai recent videoclip “You Give” produs de Kult Studio in regia lui Gheorghe Andrei, urmat de un concert (electronic music, facebook.com/sensorband). Trupa este una din cele mai originale si inovative din Romania, a concertat in Europa si Asia pe aceeasi scena cu: The Prodigy, Korn, Chase&Status, Busta Rhymes, Faithless, Tinie Tempah, Caspa, Chicane etc.
Trupa TEMPLE INVISIBLE va sustine un concert live, iar atmosfera va fi intretinuta de catre NotSoCommon DJ si Mongol – (live electronics) facebook.com/mongolofficial( dj , producer),cel mai nou proiect de muzica electronica semnat Kult Studio. Post dubstep, edm, minimal la superlativ, o experienta sonora unica, avand la baza doar productii originale. More info on www.kultstudio.ro.
Acompaniati de Gray pentru proiectii video.
Un proiect sustinut de Jagermeister.

citroen4

One response

  1. Pingback: Citroen DS / ’60 Underground 2 |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s