Africa de Sud, o destinație pentru toate gusturile

Africa de Sud este o destinație căutată pentru diversitatea sa. O floră și faună bogate pentru pasionații de natură și aventuri, munții Drakensberg pentru sportivi, dunele Kalahari pentru solitari…o mulțime de motive pentru a o vizita cel puțin o dată în viață.

Pentru iubitorii de natură. Pentru vizitatorii în căutarea unei Africi sălbatice, Africa de Sud posedă printre altele, imensul Parc Național Kruger. Este situat în nordul țării și are o suprafață de 20 000 km². Turiștii au posibiltatea, prin intermediul unui sejur safari, sa observe animalele sălbatice în mediul lor natural.

Pentru amatorii de istorie și patrimoniu cultural. Cei veniți în Africa pentru a descoperi un patrimoniu cultural excepțional nu vor fi dezamăgiți. La Johannesburg, inima economică a țării vor putea vizita numeroase muzee. Acest oraș posedă o istorie fascinantă. Johannesburg este locul în care a fost descoperită prima mină de aur. Orașul adăpostește o mulțime de centre comerciale, magazine de lux și restaurante. La doar câteva minute distanță se află un magnific lac artificial înconjurat de munți.

Pentru amatorii de plajă și relaxare. Valuri uriașe, palmieri, nisip auriu, lagune cu ape calme, ideale pentru a petrece o vacanță în familie…unul din cele mai bogate și mai mari porturi ale lumii. Aceste ingrediente numeroase au făcut din plajele Durban una din cele mai căutate și apreciate destinații de vacanță din Africa de Sud. Durban este un port clasat de specialiști printre primele 10 din lume, un paradis pentru turiștii în căutare de relaxare.

Pentru amatorii de mâncare bună și shopping. Cape Town, unul din cele mai frumoase și mai mari orașe din Africa de Sud adăpostește unele din cele mai renumite restaurante din lume. Cel puțin în ceea ce privește gastronomia bazată pe fructele de mare. În plus, cele mai cunoscute magazine din lume se află tot aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *