Black Island, un thriller german disponibil pe Netflix

Una din noutatile saptamanii aparute pe Ntflix este Black Island, un film care ne transporta pe o insula pustie din marea nordului pentru un thriller destul de clasic de care nu ne vom mai aminti prea tare dupa o saptamana de la vizionare…

Cu toate acestea, synopsis-ul filmului suna foarte bine, este menit sa atraga atentia tuturor pasionatilor de thriller: Secretele sumbre ale unei insule in aparenta calma si linistita risca sa iasa la iveala, spre disperarea unui proaspat absolvent de liceu, orfan. Problemele lui incep in momentul in care face greseala de a se apropia de o profesoara misterioasa, sosita recent in regiune…

Chiar daca scena cu care se deschide filmul 123 movies online are meritul de a starni curiozitatea spectatorului, continuarea va fi, din pacate, destul de dezamagitoare. Dupa ce si-a pierdut parintii intr-un mod tragic, tanarul Jonas (Philip Froissant), proaspat absolvent de liceu, este nevoit sa locuiasca impreuna cu bunicul sau (Hanns Zischler) pe micuta insula Amrum.

Relatia sa cu colega sa de clasa Nina va lasa rapid locul unei relatii interzise si pasionale cu Helena Jung, noua sa profesoara, sosita pe insula pentru a suplini o alta profesoara. La scurt timp, intentiile acsteia din urma devin obscure si, putin cate putin, se instituie o poveste de razbunare.

Sa nu te astepti sa ramai cu gura cascata in fata unor rasturnari de situatie. Aici totul se desfasoara mai degraba calm, pana la final, despre care am putea spune ca este de-a dreptul banal. Ansamblul nu este deloc rau insa, este clar ca nu va deveni thriller-ul anului.

Black Island se poate insa baza pe decorurile salbatice si magnifice oferite de insula. Filmul realizat de Miguel Alexandre se mai poate baza pe o distributie solida si convingatoare. Veterani precum Alice Dwyer si Hanns Zischler sunt cunoscuti deja de cinefili si joaca alaturi de Mercedes Muller si nou-venitul Philip Froissant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *