Care sunt filmele și serialele care părăsesc catalogul Netflix în septembrie?

Pe Netflix, dupa cum bine stiti acest lucru, filmele si serialele nu sunt eterne. Iata o selectie a celor care parasesc catalogul Netlix in septembrie 2019. Adio Toy Story 3 sau Mamma Mia. Fanii serialului American Horror Story vor fi in doliu deoarece si acesta paraseste catalogul din septembrie.

Seriale
Modern Family, sezonul 8 – 1 septembrie. Sezonul 8 al aventurilor familiei vecine Pritchett, Delgado si Dunphy paraseste catalogul Netflix incepand cu luna septembrie.

American Horror Story: cult – 7 septembrie. Cu fiecare sezon, propria tema abordata. Sezonul 7 al serialului AHS abordeaza teama de clovni. O tanara femeie bulversata de victoria obtinuta de Donald Trump va fi terorizata de clovni, clovni existenti doar in imaginatia sa.

Homeland (sezoanele 1 si 2) – 15 septembrie. Adaptarea serialului israelian Hatufim este un thriller psihologic incredibil, care a debutat incepand cu anul 2011 si numara deja 7 sezoane. Asteptand sezonul cu numarul 4 prevazut pentru anul 2020, primele doua sezoane parasesc catalogul Netflix.

Filmele care parasesc catalogul Netflix in septembrie
Avengers : Age of Ultron – 1 septembrie. In septembrie nu mai poti urmari aventurile super-eroilor in universul Marvel.

Toy Story 3 – 1 septembrie. Acest film a zdrobit inima mai multor fani ai filmelor animate. Woody, Buzz si ceilalti membrii ai gastii se trezesc la gradinita in timp ce Andy pleaca la universitate.

Starbuck – 1 septembrie. In aceasta comedie fermecatoare originara din Quebec, viata unui barbat de 40 de ani, extrem de iresponsabil, capata o noua turnura atunci cand isi da seama ca numeroasele donatii de sperma facute de-a lungul anilor au permis nasterea a peste 500 de copii.

Mamma Mia – 1 septembrie. Mamma Mia este o comedie muzicala care regrupeaza cele mai bune titluri ale trupei ABBA, interpretate de actrite talentate precum Meryl Streep, Amanda Seyfried, Julie Walers si Christine Baranski.

Jurassic Park – 1 septembrie. Celebrul film al lui Steven Spielberg, lansat in 1993 pune in scena o lume bulversata de crearea, dupa care de punerea in libertate a animalelor venite din Jurassic.

The Shining – 25 septembrie. Aceasta adaptare a romanului omonim al lui Stephen King ni-l arata pe actorul principal, Jack Nicholson, traumatizant, pentru un numar mare de spectatori. Acesta din urma joaca rolul unui paznic de hotel inchis pe timp de iarna, izolat, care, incetul cu incetul se lasa prada nebuniei, terorizandu-si sotia si copiii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?