Cele mai bune 5 comedii clasice de pe Amazon Prime

Uneori se simte nevoia unor filme relaxante si amuzante care sa poata scoate pe oricine din starea de melancolie si care sa starneasca rasul. Pe platforma de streaming fmovies online Amazon Prime exista o categorie speciala de filme de comedie de unde fiecare utilizator isi poate alege filmul preferat. Acest articol le prezinta pe cele clasice devenite atemporale, care pot fi vazute oricand.

Spy
O comedie la care toti rad cu lacrimi si unde Jason Statham are cel mai bun rol. Filmul prezinta aventurile personajului Susan Cooper, in rol de agent secret debutant care are ca scop prinderea traficantului de arme care urmeaza sa vanda o bomba nucleara. Comedia reuseste cu maiestrie sa mentina echilibrul dintre o atmosfera sofisticata atat de specifica filmelor cu spioni si toate momentele cu umor de calitate.

Weddin crashers
Inca din titlu se intelege ca se va rade mult la acest film. Protagonistii au ca pasiune spargerea nuntilor si sunt specialisti in acest lucru. Spargatorii de nunti prezinta povestea a doi prieteni care sunt parteneri de afaceri.

Ei lucreaza la un cabinet de avocatura si ajuta cuplurile in medierea divorturilor ajungand in acelasi timp si toarte critici in ceea ce priveste casatoria. In fiecare saptamana se prezinta la nunti fara fi invitati pentru a se distra gratis. Una dintre nunti insa le da planurile peste cap si le creeaza probleme foarte amuzante.

Deadpool
Un film amuzant care nu are un subiect fabulos sau o actiune iesita din tipare, dar eroul principal este fabulos. Personajul este conventional si spune povestea fostului agent din fortele speciale Wade Wilson care va fi supus unui experiment in urma caruia primeste abilitati extraordinare, insa si un efect secundar teribil: un psihic labil si un chip desfigurat care il determina sa devina Deadpool.

Mordecai
Cu Johnny Depp in rol principal de negustor de arta filmul este evident un clasic. Mortdecai trebuie sa infrunte agenti rusi, agentii serviciilor britanice, teroristi internationali si superba sa sotie, doar pentru a gasi cea mai buna metoda prin care sa faca bani. El incepe o calatorie in jurul lumii incercand sa gaseasca o pictura furata despre care considera ca ar contine codul unei cutii cu aur ascunse de nazisti.

Platformele de streaming online abunda de filme de comedie de cea mai bune calitate. Pe Amazon Prime pot fi gasite atat filme clasice, cat si aparitii din 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *