Coyote- un serial de descoperit!

Coyote este un serial american inedit care ne va duce inspre America si Mexic, in inima unei situatii explozive care opune agentii federali pe de o parte si narcotraficantii pe de alta parte, in detrimentul populatiei.

Un thriller foarte bun cu privire la un subiect sensibil. Coyote are inainte de toate meritul de a ataca un subiect, atat politic, cat si cu privire la societate care este foarte arzator in Statele Unite in ultimii ani – frontiera cu Mexic care s-a materializat cu constructia unui perete in timpul administratiei Trump.

Pentru a aborda acest subiect extrem de delicat, serialul a apelat la un personaj patriot, cu idei si principii foarte clare pana cand se afla de cealalta parte a situatiei… dupa ce si-a petrecut intreaga viata arestand indivizii care incercau sa intre in mod clandestin in tara, Ben Clemens se trezeste ca trebuie sa se puna in locul lor.

Un scurt sejur in Mexic pentru a se ocupa de casa in constructie a defunctului sau partener, il face sa cada intr-o spirala infernala. Se intalneste cu o femeie insarcinata care il implora sa o ajute, cerandu-i sa o ajute sa intre in State pentru a fugi de cartelul local.

Fara sa fie moralizator, serialul incearca sa arate pur si simplu lucrurile din 2 puncte de vedere, diametral opuse.

Coyote este un serial extrem de realist. Serialul este extrem de autentic, tot serialul fiind filmat exact unde are loc, chiar in jurul faimosului perete sau intr-un mic sat de pescari mexican unde are loc intriga.

Si cel mai frumos atu al serialului, este fara doar si poate castingul sau. Personajul principal este jucat de catre Michael Chiklis. A fost vazut si in serialul politist The Shield si in Gotham. Alaturi de el, fanii Narcos il vor putea vedea pe Juan Pablo Raba, verisorul lui Pablo Escobar in serial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *