Cum arată site-ul www.aoro.ro?

Aoro.ro este un magazin online, specializat in comercializarea parfumurilor, dar si a produselor cosmetice. Site-ul acestui magazin este foarte bine organizat, pentru a oferi clientilor posibilitatea de a gasi tot ce isi doresc foarte repede. Mai jos se pot gasi principalele elemente ale acestui site!

Cont
Cei care doresc sa plaseze o comanda pe acest site, trebuie, intai de toate sa-si faca un cont personal. Intreg procedeul nu dureaza mai mult de cateva minute, iar ulterior se pot incepe cumparaturile prin adaugarea produselor preferate in cosul virtual!

Categorii
Spre deosebire de alte site-uri, care au preferat sa-si expuna categoriile in partea stanga a site-ului, cei de la aoro.ro le au disponibile in partea de sus a paginii, scrise cu alb, pe un font negru. Categoriile dintre care pot alege clientii sunt urmatoarele: Promotii, parfumuri, Niche, Par, Dermato-cosmetice, Ingrijire ten, Corp, Machiaj, Igiena dentara, Solar, Barbati, Parfumuri pentru casa, Branduri. Se poate observa cu usurinta ca gama de produse ale acestui magazin este una foarte variata, astfel incat sa se plieze pe nevoile tuturor!

Bara de cautare
Cei care nu au rabdare sa treaca prin toate categoriile mai sus mentionate pentru a gasi ce isi doresc, pot folosi direct bara de cautare pozitionata in partea de sus a site-ului. Astfel, pot ajunge foarte repede, in doar cateva secunde la produsele dorite!

Contact
Internautii care nu doresc sa plaseze o comanda online sau care pur si simplu au nevoie de mai multe detalii despre anumite produse, au la dispozitie un numar de telefon afisat in partea de sus a site-ului!

Livrare si plata
De cele mai multe ori, cumparatorii din mediul online vor sa stie dinainte de plasarea unei comenzi toate detaliile despre livrare si plata. Tot in partea de sus a site-ului exista si o sectiune destinata acestor lucruri, pentru ca internautilor sa le fie cat mai usor sa afle tot ce I ii intereseaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *