De ce ar trebui să urmărești serialul Netflix, Living With Yourself

Incepand cu vineri, 18 octombrie, abonatii Netflix pot urmari un serial nou, Living With Yourself, o fictiune comica, cu un Paul Rudd in forma maxima in rolul principal. Dupa ce a reusit sa ii cucereasca inima lui Phoebe in serialul de succes Friends si dupa ce s-a bucurat de un succes imens in rolul din Ant-Man, Paul Rudd se dedubleaza. Actorul american in varsta de 50 de ani (care nu pare sa mai imbatraneasca) este protagonistul serialului Living With Yourself, al carui episoade dureaza minim 30 de minute si care ofera un melanj original intre comedie si drama. Dar despre ce vorbeste mai exact acest nou serial Netflix si de ce ar trebui sa il urmaresti? Iti spunem noi chiar acum.

In timp ce are doar parte de dezamagiri pe plan profesional si casatoria sa a inceput sa scartaie, Miles isi ofera, la sfatul celor mai buni prieteni, o cura de reintinerire, in speranta ca va reusi sa isi revina pe toate planurile. Insa, odata ajuns la fata locului, Miles constata cu stupoare ca este inlocuit cu o copie conforma a lui insusi. O copie mult mai buna cu alte cuvinte. Cum sa faca fata acestui individ mult mai bun decat el si care ii seamana perfect din punct de vedere fizic? Cum ar putea co-exista cu dublul sau?

Dupa un prim episod, Living With Yourself te va cuceri cu siguranta. Este din ce in ce mai amuzant pe masura ce intriga progreseaza. Situatiile dintre Miles si dublul sau, vor capata turnuri neasteptate, uneori la limita absurdului.

Doi Paul Rudd la pret de unul. Atunci cand nu este pe cale sa lupte in Avengers, Paul Rudd lucreaza la proiectele sale confidentiale. Acest serial este cel mai recent exemplu. Serialul vrea sa raspunda la o intrebare existentiala – ce ai face daca te-ai trezi fata in fata cu o versiune imbunatatita a ta? Living With Yourself sondeaza psihologia umana – cum a incercat sa o faca si Maniac – insa fara sa cada in complexitate. Serialul a preferat sa joace cartea fantasticului. Serialul abordeaza unele subiecte reale precum depresia sau problemele de cuplu. Sosirea acestui al doilea Miles in viata erolui nostru il va pune pe originalul Miles fata in fata cu adevaratele sale probleme si il va determina sa incerce sa le rezolve. Forta serialului este fara indoiala Paul Rudd. Inca nu se stie daca serialul va beneficia de un al doilea sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *