OnePlus 7 – Tot ce știm până în prezent despre acest smartphone

OnePlus7 este succesorul lui OnePlus 6, un model extrem de reusit de altfel, sinteza a celor mai bune compromisuri posibile in momentul lansarii sale. Succesorul sau vine cu o serie de noi inovatii, cateva din acestea sunt deja vizibile la marca sora, Oppo, printre care camera foto pentru selfie cu display escamotabil, mai degraba decat un breton in forma de picatura. Se stie ca va beneficia de un Snapdragon 855 dar haideti sa vedem pe larg tot ce stim pana in prezent despre OnePlus7.

Data lansarii si pret. Dupa cum stiti, OnePlus are un ritm sustinut in ceea ce priveste lansarile smartphone-urilor noi pe an. Chiar daca data oficiala a lansarii lui OnePlus nu este inca confirmata, este posibil sa o estimam. Tinand cont de faptul ca OnePlus 6 a fost anuntat in mai 2018, ne asteptam ca OnePlus sa organizeze un eveniment oficial de lansare in mai sau in iunie.

Cat despre pretul acestuia, acesta variaza in jurul sumei de 500-600 de euro. Telefoanele producatorului OnePlus fac parte din cele mai bune de pe piata in ceea ce priveste raportul calitate/pret. Ne putem astepta ca OnePlus 7 sa aiba un pret de maxim 600 de euro dar, tinand cont de faptul ca producatorul isi scumpeste in fiecare an preturile, nu este exclus ca OnePlus 7 sa fie putin mai scump.

Functionalitati. Este confirmat deja faptul ca OnePlus 7 va fi dotat cu un Snapdragon 855 si ca nu va beneficia de reincarcare fara fir. An de an, marca chinezeasca promite ca va apela la incarcarea fara fir dar, spre dezamagirea fanilor, nu a facut inca acest lucru. Nu este inca confirmat acest lucru, dar ecranul ar putea fi unul de 6,5 inci. Vor fi doua variante disponibile, una cu 8GB si una cu 12GB, cu 128 sau 256 stocare interna. Va beneficia de o camera foto tripla, cu 48MP, 20 MP si 16MP. Camera foto cu display escamotabil este de 16MP. Bateria va fi una de 4000 mAh.

Elementele de design nu sunt inca confirmate, sunt speculative. In plus, marca lucreza la un smartphone compatibil cu retelele 5G.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?