Sex Education sezonul 2, mult mai bună a doua parte!

Esti pregatit pentru sezonul cu numarul 2 din serialul „Sex Education”? Netflix va lansa in 17 ianuarie sezonul cu numarul 2 al celebrului deja serial. Un serial surpriza al anului 2019, acest serial de comedie dramatica, destinat tinerilor adulti a demonstrat deja ca este foarte bun.

Un subiect ravasitor, un casting foarte frumos, un univers colorat, un umor bine dozat… acest serial a beneficiat in anul ce tocmai a trecut de o promovare intensa. Si chiar a meritat asta. Platforma americana nu a mai pierdut deci vremea si a reinnoit serialul pentru un nou sezon.

Despre ce este vorba in sezonul 2 din „Sex Education”? De cand este in cuplu cu Ola, Otis se simte eliberat. Tanarul adolescent de 16 ani se poate masturba acum in voie, liber si acum incepe sa recupereze timpul pierdut, micile placeri solitare pe care si le-a retinut pana acum.

Dar in ceea ce priveste practicarea de placeri in doi, lucrurile stau mult mai complicat. Plecata de la liceul Moordale, din cauza faptului ca a deschis acolo un cabinet de sexologie clandestin, Maeve vinde acum gogosi intr-un centru comercial. Se pare ca in sfarsit si-a dat seama de sentimentele pe care le are pentru Otis dar inca nu indrazneste sa si le marturiseasca.

In ceea ce il priveste, Eric are o intalnire neasteptata iar Jean incearca in sfarsit sa se indragosteasca.

Trebuie sau nu sa ne uitam la sezonul cu numarul 2 din „Sex Education”? Tinerii actori revin in forta in acest nou sezon extrem de reusit. Si la un an de cand am facut cunostinta cu ei, nu si-au pierdut deloc din farmec. Pentru ca mare forta a serialului „Sex Education” este aceasta – personajele sale. Atat personajele principale cate si cele secundare. Otis, Meave si Eric, dar si restul gastii, toti sunt foarte atasanti si emotionanti datorita aventurilor lor.

Si daca vorbim despre sezon nou, vorbim si despre casting nou. Francezul Sami Outalbali are rolul lui Rahim, un nou elev care va atrage cu siguranta toate privirile. Cei care adora serialele se vor bucura cu siguranta sa o revada si pe Nia Miller care a fost vazuta recent in serialul Years and Years sau pe Anne Marie Duff care a aparut recent si in His Dark Materials.

Si la fel ca si sezonul 1, sezonul 2 din serial vorbeste cu mult umor despre teme ale vietii noastre contemporane care ii vor atrage atat pe cei mai tineri, cat si pe cei mai maturi.

Agresiuni sexuale, placerea feminina … dar si o multime de alte probleme care nu prea se discuta la scoala, mai ales. Sau nici in familie. Deci abia asteptam sa il vedem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *