She’s All That, Netflix pregatește un remake al celebrului film cult

Netflix a cheltuit de curand o suma astronomica pentru remake-ul filmului cult, She’s All That, unde va aparea o vedeta de le Tik Tok, Addison Rae.

Deci chiar daca a pus deja online o multime de filme culte si deja consacrate, gigantul de streaming vrea sa obtina si drepturile de la anumite filme precum She’s All That. Este vorba despre un film aparut in 1999, cu Freddie Prinze Jr si Rachel Leigh Cook. Si Netflix a cheltuit peste 20 de milioane de dolari pentru a face un remake de la acest film.

Si vedeta Tik Tok, Addison Rae, cea care are peste 60 de milioane de abonati si care este cel mai bine platit influencer pe Tik Tok, va avea rolul unei influencere care va trebui sa transforme looserul scolii in regele balului.

Fata de povestea originala, de data aceasta o femeie va trebui sa schimbe un barbat, un adevarat tocilar in regele balului. Bineinteles ca ne putem imagina in acest caz, diferite sedinte de « formare » prin intermediul carora sigur vor deveni mai apropiati.

Filmul se numeste deocamdata He’s All That. Scenariul este scris de catre R. Lee Fleming, care sta deja la baza povestii originale si la productie o regasim pe Jennifer Gibgot si pe Andrew Panay.

Restul distributiei este completat de Rachel Leigh Cook, Matthew Lillard, Madison Pettis, Isabella Crovetti si Annie Jacob. Pentru moment, nu este inca anuntata o data a aparitie, dar se pare ca va avea loc in acest an.

In orice caz, She’s All That este o celebra comedie romantica, devenita culta. Sa vedem daca un remake de la acest film se va ridica la inaltimea asteptarilor. Si ramane de vazut cat este de usoara si de populara trecerea de la vedeta Tik Tok la actrita de filme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *