Știi care sunt cele mai bune fructe pentru organismul tău?

Nutriţioniştii recomandă să se consume cât mai multe fructe şi legume zilnic. Mai ales atunci când vrei să ai grijă de sănătatea ta. Chiar dacă toate fructele sunt sănătoase, unele dintre ele au multiple beneficii pentru sănătate care le fac să fie indispensabile pentru alimentaţie.

Care sunt cele mai bune fructe pentru organism, cele mai importante pentru a fi cât mai sănătoşi şi pentru a-şi face plinul de vitalitate?

Avocado. Este unul din cele mai sănătoase fructe ce poate exista. Are un aport major de nutrienţi de care are organismul nevoie zilnic. Unele persoane nu îl consumă deoarece cred că este nesănătos, deoarece conţine grăsimi. Da, într-adevăr conţine grăsimi, dar grăsimi sănătoase. Sunt cele care te ajută să ai o greutate echilibrată.

Nuca de cocos. Este o minunăţie a naturii care este din ce în ce mai populară. Apa şi pulpa de la nuca de cocos sunt foarte nutritive şi au un gust delicios. Laptele de cocos şi uleiul extra virgin din cocos sunt cele mai benefice pentru sănătate.

Ananasul. Este depurativ, diuretic şi cel mai bun fruct atunci când vine vorba despre digerarea proteinelor şi a grăsimilor. Te ajută să eviţi retenţia de apă şi favorizează în acelaşi timp eliminarea toxinelor. Ananasul este delicios pe post de desert când consumi carne sau peşte.

Papaya. Este un fruct tropical care vine cu enzime digestive şi care facilitează şi el digestia. Este un excelent remediu contra paraziţilor intestinali. Dar nu numai. Are o acţiune antioxidantă şi datorită nivelului său ridicat de vitamina C şi de betacaroten ne ajută atunci când vine vorba despre efectele neplăcute ale îmbătrânirii celulare.

Mărul. Mărul este un rege printre cele mai sănătoase fructe. Este un fruct foarte echilibrat, un anti-acid natural, cu efecte anti-inflamatorii şi foarte benefice asupra organismului.

Lămâia. Citricele sunt mai mult decât indispensabile atunci când vine vorba despre întărirea sistemului imunitar al organismului. Lămâia te ajută să elimini toxinele şi pentru ca organismul să fie alcalin pentru a preveni apariţia numeroaselor boli.

Strugurii. Sunt excelenţi atunci când vine vorba despre a menţine organismul cât mai sănătos şi mai tânăr. Este depurativ şi de mare ajutor când vine vorba despre reducerea nivelului de colesterol.

Un comentariu la „Știi care sunt cele mai bune fructe pentru organismul tău?

  1. Charlie St. Cloud pe 123movies

    Bazat pe un roman de succes, Charlie St. Cloud este o dramă romantică despre un tânăr care supravieţuieşte unui accident care îl va face să vadă viaţa într-un mod cu totul special. În această poveste extrem de încărcată emoţional, Charlie St. Cloud (Zac Efron) se îmbarcă într-o călătorie romantică pe parcursul căreia va înfrunta realităţile sumbre de zi cu zi descoperind, în acelaşi timp, forţa iubirii.

    Un pasionat al sporturilor nautice, adorat de mama sa, Claire (Kim Basinger), dar şi de fratele lui mai mic, Sam(Charlie Tahan), Charlie St. Cloud (Zac Efron) câştigă o bursă care îi promite un viitor frumos, departe de plicticosul său orăşel natal. Însă visele sale sunt curmate brusc de o tragedie cumplită.

    După ce fosta sa colegă de liceu, Tess (Amanda Crew), se întoarce acasă pe neaşteptate, Charlie îşi dă seama că trebuie să facă o alegere: să respecte promisiunea făcută cu patru ani în urmă, sau să-şi continue viaţa cu fata de care tocmai se îndrăgostise? Găsind curajul să lase în urmă pentru totdeauna trecutul, Charlie descoperă că sufletul pe care merită cel mai mult să îl salveze este chiar sufletul lui.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?