The Boys: ce știm despre sezonul 3

Dupa finalul neasteptat al sezonului 2, fanii vor trebui sa mai aiba putina rabdare inainte de a descoperi continuarea aventurilor lui Butcher si a gastii sale de prieteni. Insa Eric Kripke a impartasit impreuna cu fanii cateva detalii cu privire la sezonul cu numarul 3 al serialului.

Avertisment: daca inca nu ai urmarit inca sezonul cu numarul 2 al serialului The Boys si nu vrei sa descoperi elemente cheie din intriga atunci cel mai bine ar fi sa nu continui sa citesti acest articol deoarece contine spoilere.

Ultimul episod din sezonul 2 al serialului The Boys a lasat o multime de intrebari fara raspuns pentru fani. Enorma surpriza a venit din partea Victoriei Neuman, o aleasa din cadrul congresului american care, cu fiecare aparitie in acest al doilea sezon al serialului, parea inarmata cu o vointa de fier in lupta sa impotriva atotputernicei multinationale Vought si impotriva super-eroilor acesteia. In realitate, Victoria Neuman este si ea dotata cu super puteri. Un exemplu concret este atunci cand, in ultimele minute ale ultimului episod, face sa explodeze capul lui Alistair Adana, din Biserica Colectivului, moment in care intelegem ca aceasta femeie politica lucreaza pentru Vought si ca ea este cea care a ucis toti martorii cheie in cazul uciderii lui Susan Raynor, un agent CIA.

La finalul sezonului 2, Hughie a parasite gasca The Boys pentru a se alatura echipei conduse de Victoria Neuman. O adevarata binecuvantare pentru aceasta din urma, mai ales daca va reusi sa il manipuleze la fel ca si pe ceilalti. In sezonul 3 va plana un anumit mister insa se incearca sa se gaseasca motivatiile exacte ale Victoriei Neuman, ale comportamentului acesteia. Insa, ideea generala a serialului este aceea ca trebuie sa pastram intotdeauna o anumita neincredere cu privire la conducatori si la figurile de autoritate si acest lucru este valabil pentru absolut toata lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *