Toate filmele care sosesc în această vară pe Netflix

Filme de actiune, comedii romantice sau fictiuni pentru adolescenti…iata toate noutatile care te asteapta in aceasta vara pe Netflix, noutati pe care le poti urmari din confortul canapelei tale.

La Casa De Las Flores (Iunie)
Acest spin-off al serialului Mexican cu acelasi nume, anulat dupa trei sezoane, va fi centrat tot pe membrii clanului bogat Mora. Paulina are misiunea de a indeplini ultima dorinta a menajerei sale Delia: sa mearga sa recupereze o “comoara” care se afla in vechea casa a familiei. Si va face acest lucru cu ajutorul surorii sale Elena si a fratelui sau Julian.

Skater Girl (11 iunie)
In aceasta creatie originala indiana semnata de Manjari Makijany, o adolescenta din regiunea saraca Rajasthan devine pasionata de skateboard, dupa ce a fost initiata in orasul sau de catre o britanica. Din acest moment, are o singura obsesie: sa participe la campionatul national de skateboard.

Fatherhood (13 iunie)
Filmul lui Paul Weitz il pune in scena pe Kevin Hart care interpreteaza rolul unui tata care, dupa disparitia sotiei sale, este nevoit sa isi creasca de unul singur fiica.

Good on Paper (23 iunie)
Dupa mai multi ani de celibat, o comediana stand-up il intalneste pe cel pe care il considera jumatatea sa, barbatul vietii sale. Insa este acesta atat de perfect cum pare? Raspunsul il vei afla in acest lung-metraj semnat de Kimmy Gatewood.

The Last Letter From Your Lover (23 iulie)
Ai nevoie de putin romantism in viata ta? Poate chiar o doza dubla deoarece acest film realizat de Augustine Frizell traseaza doua destine: cel al unei jurnaliste (Felicity Jones) care descopera corespondenta amoroasa intre sotia unui bogat industrias si un reporter. In paralel, jurnalista dezvolta sentimente pentru un barbat angajat la arhive, care o ajuta in cautarea sa.

L’amour complexe (29 iulie)
Filmul spune povestea unei tinere pe nume Erica, o vedeta pop care este angajata pentru a canta la nunta fostului sau iubit, Jason. Aceasta realizeaza ca inca mai are sentimente pentru el…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *