Top cele mai vizionate filme de pe Netflix

Pe Netflix, cele mai bune filme nu sunt chiar usor de gasit utilizand listele si statisticile oferite de acest serviciu de streaming video. Titlurile apar si dispar in functie de tendinte si de tot ce apare nou, si multe filme bune nu se regasesc pe aceste liste. Pentru ca utilizatorii sa nu mai piarda timpul cautand, acest articol prezinta o lista cu cele mai apreciate filme de pe Netflix.

Schindler’s List (1993)

In regia lui Steven Spielberg, „Lista lui Schindler” este in topul filmelor inspirationale. Scenaristul Steven Zaillian reuseste sa spuna povestea Holocaustului si sa o transforme intr-un real succes. Relatarea se bazeaza pe cat de mult poate un om sa faca si pe regretul pe care fiecare persoana il simte cel putin o data in viata, acela de a nu fi facut suficient.

Trilogia Nasul (1972, 1974, 1990)

Perceput ca unul din cele mai bune filme realizate vreodata, „Nasul” este considerat o piatra de temelie in cimematografie, fiind unul dintre cele mai copiate si satirizate filme. Al Pacino si Malon Brando joaca rolurile mafiotului Vito Corleone, respectiv fiului sau, Micahel. Povestea are loc la finalul anilor 1940, iar Corleone este capul de familie mafiot. Michael il sfideaza pe tatal sau si este un erou de razboi. Intreg filmul prezinta intr-o maniera inedita modul in care mafia vremii colabora cu autoritatile.

Boogie Nights (1997)

Primul film realizat de Paul Thomas Anderson cu actori mari. Autorul s-a specializat intre timp in construirea personajelor pe care la final le demonteaza fara mila. „Boogie Nights” poate fi considerat un film amuzant datorita personajelor sale. In anul 1977, cand industria porno a inceput sa prinda tot mai mult la public, producatorul idealist Jack Horner spera sa isi ridice filmele la rang de arta.

Moonrise Kingdom (2012)

O fata si un baiat de pe coastele din New England fac cunostinta la scoala. Inca din prima clipa se plac si isi trimit biletele colorate planuind sa fuga impreuna de acasa. Actiunea are loc in 1960 intr-o tabara de cercetasi. Dupa ce tinerii dispar, localnicii se organizeaza in grupuri pentru a ii gasi. Orasul va fi scormonit peste tot, iar cautarile sunt conduse de serif – rol jucat magistral de Bruce Willis. Tot „deranjul” se dovedeste a fi un lucru bun.

Boyhood (2014)

O alta productie din categoria filme online foarte bune este si „Boyhood”. Regizorul Richard Linklater isi concentreaza actiunea pe Mason, inca din primele zile de scoala si pana cand acesta pleaca la liceu. Mason se confrunta cu diverse probleme din cauza surorii sale si a parintilor care divorteaza. El spera ca tatal sau sa se maturizeze in final. Mama copilului se indragosteste doar de persoane nepotrivite. Mason traieste intre ei si devine tot mai inteligent pe zi ce trece. Aceasta drama s-a filmat timp de 12 ani, regizorul urmarind cu interes evolutia emotionala si fizica a actorilor.

Toate aceste filme se pot gasi pe site-ul de streaming online couchtunerhd si sunt unele dintre cele mai cautate si vizionate productii existente pe Netflix. Lista este, desigur, mai lunga, insa filmele prezentate sunt pe pozitiile de top ramanand in preferinte inca de cand au aparut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *