You: când va fi difuzat sezonul 3 pe Netflix?

Este unul din cei mai glamour ucigasi dar si unul din cei mai periculosi librari. Joe, personajul pe care adoram sa il detestam din serialul You dfiuzat de Netflix se va reintoarce in curand pentru sezonul cu numarul 3. Si, acest lucru a fost anuntat intr-un stil propriu lui Joe..
New York si Beck pentru sezonul 1, Los Angeles si Love pentru sezonul 2: va avea Joe o noua destinatie si o noua victima pentru sezonul 3? Atentie, daca nu esti la zi cu serialul You, vei intra intr-o zona plina de spoilere.

You este un serial in care urmarim aventurile unui librar cu fizic de manechin care se dovedeste a fi extrem de periculos, un veritabil stalker. Adica un voyeur de cea mai mica speta, cu tendinte sociopate. Asta deoarece, atunci cand se indragosteste de o femeie este ca si atunci cand un serial killer isi alege urmatoarea victima. Inca din sezonul 1 descoperim cum Joe intra in viata femeilor pe care le doreste, le rupe de orice relatie de familie sau amicala, le spioneaza, le controleaza in totalitate, comite cateva asasinate daca este nevoie. Un fel de Dexter din domeniul iubirii…

In sezonul 2, Joe pleaca in Los Angeles si face cunostinta cu Love, noua sa victima…in cele din urma nu chiar atat de victima pe cum pare. Descoperim in ultimul episod al sezonului doi ca tanara femeie, interpretata de Victoria Pedretti este chiar mai periculoasa decat Joe…mai ales ca este si insarcinata.

Sezonul 3, anuntat de Netflix la inceput de an 2020 ne va arata noua viata a cuplului Joe si Love, care se pregatesc sa devina parinti. O serie de noi personaje isi vor face aparitia, in special Sherry, o mama extrem de influenta pe retelele sociale, care va deveni extrem de apropiata de Love. Insa va trebui sa mai avem rabdare deoarece sezonul 3 va fi difuzat abia in vara anului 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *